sestdiena, 2011. gada 12. februāris

Debija pie Lielajiem

Pārskats uz to, kā tad izvērtās AMK81 debija virslīgā.
    Iesākumā neliels atskats kā komanda tiktāl vispār nokļuva. Komanda 5.sezonā, II.1 līgā izcīnija 6.vietu regulārajā sezonā. Play Off pretī nāca tādas komandas kā emulator Spoki HK Murggs . Līgas čempiontituls tika izcīnīts 7 spēlēs, bez īpašiem nervu zudumiem un sirmiem matiem.
    Sezona I.1 līgā iesākās pret iepriekšējās sezonas fināla pretinieku HK Murggs. Spēle bija gaidāma spraiga atceroties nesenos notikumus. Par laimi spēle tika uzvarēta ar 3:1. Pēc pirmās uzvaras nāca 4 zāģu sērija. Tad atkal 3 uzvaras pēc kārtas. Pārējā sezona tikai aizvadīta kā pa amerikānu kalniņiem-te uzvara te atkal zaudējums. Beigu beigās tika izturēts spiediens un sezonas primārais mērķis, palikt top16, tika izpildīts. Palikām 11.vietā. Uz pārspēlēm pretī nāca  HK RUMBULAS VANAGI, kuriem zaudējām sērijā ar 1:2. Tātad tālāk paliekam uz pārspēlēm par palikšanu virslīgā. Šajā sakarā komandas vadība nolēma labākos sūtīt uz nometni. Pirms nometnes izklājās labākais centrs un viens no labākajiem wingeriem. Nometnes laikā arī GK1 nolikās uz 10 dienām. Par gālīgo vietu  sadalījumu vinnējām Zaķīšu Pirtiņu , ieņemot 15.vietu.
   Nelieli secinājumi par šo sezonu. Komandas ir ļoti spēcīgas un līdzīgas spēkos(ar dažiem izņēmumiem). Komandas spēkam nav 100% ietekme uz gala rezultātu sezonā. Daudz ko izsaka kad tiek veidotas nometnes, kad to dara pretinieki. Šajā momentā domājams mēs ierāvām sūnās (labosimies). Sezona izvērtās smaga pateicoties arī dalībai SKO kausā. Tur mērķi tika uzstādīti augsti un tika arī sasniegti. Jautājums vai komandas vadība ir apmierīnāta ar sasniegto-nē. Konkrēti ar pirmās PO kārtas zaudēšanu. Pateicoties tam tika zaudēts daudz spēka un resursu. Ja paliksim virslīgā, spēlēsim taktiski gudrāk un galvenais savādāk. Iespējams, ka nāksies izvēlēties prioritātes-līga, kauss, NK. Jo pie tādas slodzes visās frontēs nevar gūt lielus panākumus.
    Nu tas tā īsumā par, domājams daudzu komandu mērķi, spēlēšanu I.1.

 
   

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru