pirmdiena, 2011. gada 21. februāris

Liksim jaunu vai paturēsim veco?

Nedaudz par vēlēšanām. Palūkosim kādu "menu" piedāvā šogad. Ir pieteikušies bijušie bosi, esošie un arī tie kas nekandidē pirmo reizi, bet pie stūres tomēr nav tikuši. Aplūkosim kandidātus nedaudz tuvāk.
  liepinsh87 ir stabils LV līderis klubu līmenī. Ar izlasi startēja 2.PČ un atveda bronzas godalgas. Pieteikuma runa gan tāda stipri aizdomīga, nevar īsti saprast vai tiešām to vēlas, vai pieteicās bara instinkta vadīts.
  CaMaRo ar izlasi startējis jau divos PČ-pirmajā izcīnot zeltu, šogad 5.vieta. Palasot prezentācijas rakstu ir skaidrs kādas ir prasības no spēlētājiem. Ir arī plāns kas un kā tiks darīts lai sasniegtu mērķus. Asistents jau padomā, vēl tik jāvinnē vēlešanas. 
  sadists  savu komandu pacēlis no lejas gala līdz 2.līgai. Mērķi attiecībā ar izlasi ir uzstadīti maksimālie. Tiek solītas pastāvīgas sarunas ar tautu un tamlīdzīgi pasākumi. Prasības attiecībā uz spēlētājiem nekādas nav izvirzītas. Domājams to var noskaidrot ja pajautās.
  Jusper ir vēl viens menedžeris no virslīgas. Viņš saka, ka vajag jaunas asinis izlases vadībā un nekā sarežģīta te neesot(lai tā būtu). TOP 8 ir jāiekļūst noteikti un tur pat nav ko apspriest.
 Bigal arī vecs PPM kadrs. Vēlēšanās piedalās ne pirmo reiz, bet vienmēr kaut kas pietrūcis. Vēlmes trūkumu gan pārmest nevar. Tādi cieti mērķi attiecībā uz izlasi nav izskanējuši. Toties ir atradis jau asistentu un ir gatavs eksperimentēt ar savu komandu testējot jaunās taktiskās iespējas.
  kapostsss ir virslīgas TOP 8 komandas boss. Kas saistās ap izlasi, tad nu visādi ir gājis. Viņš (ja tiks ievēlēts) sola iesaistīt jaunos kadrus pieredzes, saspēlētības un citu labumu pelnīšanai. Kā to vērtē kopiena ir jau dzirdēts un redzēts. Bet varbūt tomēr viņam taisnība.
  Nu pārējie 4 kandidāti laikam tiešām ir vai nu skaitam, vai jautrībai.
Secinājumi? Izvēlēties ir no kā, bet vai visu vēlmes tiek apmierinātas-nepateikšu. Cerams ka neviena izvēli neietekmēju ar šo rakstiņu. Un tāds arī nebija mērķis. Vienīgais kam vēlētos pievērst uzmanību ir tas, ka nopietnu kandidātu paliek arvien mazāk. Varbūt pie vainas esam mēs paši-kopiena? Varbūt pēc zaudētas draudzības spēles(par PČ nemaz nerunāsim) nevienam negribas visu nakti žagoties, kamēr visi viņu lād pat pa miegam?

Kandidātiem veiksmi un izturību!(Visvairāk jau tiem kas būs pie stūres)

 Autors: PRO pakas īpašnieks Latvija Antons007

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru